Teknisk isolering tilbydes af kompetent isoleringsfirma

Skal du have udført teknisk isolering? Hos DanKos iso. har vi specialiseret os i teknisk isolering. Jeg har 15 års erfaring som teknisk isolatør. Jeg udfører alle former for bygningsisolering for private og erhverv i bl.a. Fredericia, Vejle og Kolding samt andre steder i Jylland.

Få nytte af teknisk isolering flere steder i hjemmet

Jeg tilbyder professionel teknisk isolering, der lever op til alle regler og standarder. Jeg har mange års erfaring inden for faget, hvilket jeg baserer mit arbejde på. Derfor er du altid garanteret et godt resultat af høj kvalitet, når du vælger mig til det tekniske isoleringsarbejde.

Teknisk isolering bruges bl.a. som varmeisolering, støjdæmpning og brandisolering. Jeg overholder naturligvis alle krav og regler til isolering og brandisolering. Brandisolering skal forhindre en eventuel brand i ejendommen i at sprede sig eller kan i al fald forsinke den. Dermed kan mennesker nå at forlade ejendommen.

Den tekniske isolering bruges også ved isolering af rør, køleanlæg, ventilationsanlæg og procesanlæg i boliger og i industrien. Det kan altid mærkes på energiforbruget, hvis der er en dårlig eller mangelfuld isolering. Samtidig kan det påvirke indeklimaet, og det kan ligefrem være sundhedsskadeligt.

Grundig projektering, god service og høj kvalitet

Som professionel isolatør leverer jeg altid en grundig projektering og rådgivning, før jeg begynder på opgaven. På den måde opnår mine kunder indsigt i, hvilken isolering, der er nødvendig i den pågældende situation.

Jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår mulighederne, og hvor jeg kommer med forskellige løsningsforslag.

​Jeg har mange års erfaring og sørger altid for at skabe en god dialog, så kunden kan få en optimal isoleringsløsning. God service og høj kvalitet er mine kerneværdier. Dermed kan du være sikker på at få en langtidsholdbar og effektive løsning. En isoleringsløsning, der sikrer, at varmen bliver brugt lige præcis der, hvor varmen giver mest gavn.

Teknisk isolering i forbindelse med varmeisolering kan altid betale sig, såfremt besparelserne på varmeforbruget bliver større end udgifterne til isoleringsarbejde. Grundlæggende er det en god idé at lægge ekstra isolering, når der skal isoleres, eftersom det er selve arbejdet, som primært koster og ikke materialerne. Jo bedre isoleringen er, jo kortere bliver tilbagebetalingstiden, og derved vil du endnu hurtigere opleve en bedre økonomi.

Ring til mig i dag for at få et uforpligtende tilbud

Mangler din ejendom at få udført teknisk isolering, bør du kontakte mig med det samme. Jeg kommer gerne ud for at ordne arbejdet på professionel vis, så du kan være helt tryg. Jeg garanterer høj kvalitet og lave priser, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt dit isoleringsfirma på telefon 31 23 74 49 for at få mere at vide. Eller du kan skrive til mig på info@dankosiso.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden.

Kontakt mig og få et tilbud - det er helt uforpligtende!​

Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vil snarest muligt kontakte dig angående prisen på dit projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt DanKos iso.

Telefon: 31 23 74 49

E-mail: info@dankosiso.dk

CVR: 39687437