Teknisk isolering udføres af kompetent firma

Som autoriseret teknisk isolatør tilbyder jeg hos DanKos Iso. teknisk isolering, som er en væsentlig del, når der skal isoleres. Jeg befinder mig ofte i områderne i og omkring Fredericia, Kolding og Vejle, men kommer også gerne ud til kunder uden for disse steder såsom Esbjerg og Fyn.

Jeg har mere end 15 års erfaring indenfor faget, hvilket jeg baserer mit arbejde på. Derfor er du altid garanteret et godt resultat af høj kvalitet, hvis du vælger mig. Jeg tilbyder professionel teknisk isolering af eksempelvis rør, der lever op til alle regler og standarder.

Få nytte af teknisk isolering flere steder i hjemmet

Teknisk isolering bruges blandt andet ved varmeisolering, støjdæmpning og som brandisolering. Til denne isolering stilles nogle særlige krav, som jeg naturligvis overholder.​ Den tekniske isolering bruges eksempelvis ved isolering af køleanlæg, ventilationsanlæg og procesanlæg i boliger og i industrien.

​Som professionel isolatør leverer jeg altid en grundig projektering og rådgivning, før jeg begynder på opgaven. På den måde opnår mine kunder den nødvendige indsigt i, hvilken isolering der er nødvendig i den pågældende situation.

Ring til mig i dag for at høre mere

Mangler din bygning at få foretaget en teknisk isolering, bør du kontakte mig med det samme. Jeg kommer gerne ud og ordner arbejdet for dig på professionel vis, så du kan være helt tryg. Jeg garanterer høj kvalitet og lave priser.

Du kan ringe til mig på telefon 31 23 74 49 eller skrive på mail info@dankosiso.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt mig og få et tilbud - det er helt uforpligtende!​

Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vil snarest muligt kontakte dig angående prisen på dit projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt DanKos iso.

Telefon: 31 23 74 49

E-mail: info@dankosiso.dk

CVR: 39687437