Privat rengøring dagligt, ugentligt eller ad hoc

Skal du have udført privat rengøring? Hos DanKos Service tilbyder vi alt fra privat hovedrengøring til rengøringshjælp. Vi varetager alle slags rengøringsopgaver lige fra daglig hjælp til ad hoc-opgaver. Vi holder til i Fredericia, men vi har også kunder i blandt andet Kolding, Vejle og mange andre steder.

Vi tilbyder skræddersyet rengøringshjælp

Der kan være mange årsager til at bestille rengøringshjælp til den årlige hovedrengøring eller til de daglige rengøringsopgaver. Måske har du travlt, måske halter helbredet, eller måske vil du bruge din tid anderledes.

Vi tilbyder privat rengøring, som bliver skræddersyet til dine behov og din situation. Du vælger selv, om vi skal komme dagligt, ugentligt og månedligt. Vi kan også komme ad hoc. Vi tilbyder endvidere skadeservice ved for eksempel brand- eller vandskader.​

God service og høj kvalitet er blandt vores kerneværdier. Dertil kommer, at vi naturligvis benytter de mest miljøvenlige produkter. 

Vi tilgodeser altid arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen - samt vores kunder. Det betyder, at vi overholder vores aftaler og udfører et godt og grundigt arbejde i dit hjem.

Hvad koster privat rengøring?

Vores priser for privat rengøring afhænger af arbejdsopgaven. Ofte kan vi finde en billig løsning. Der er naturligvis forskel på prisen for en grovere hovedrengøring og mindre opgaver med støvsugning. Vi sammensætter gerne en løsning med rengøringshjælp, som passer til dit budget.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at høre mere om privatrengøring, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. 

Du kan ringe på telefon 31 23 74 49 for at få en snak, eller du kan skrive til e-mail info@dankosiso.dk.​

Kontakt mig og få et tilbud - det er helt uforpligtende!​

Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vil snarest muligt kontakte dig angående prisen på dit projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt DanKos Service

​DanKos Service

Taulov Kirkevej 8

7000 Fredericia

Telefon: 31 23 74 49

E-mail: info@dankosiso.dk

CVR: 39687437