Erhvervsrengøring for store og små virksomheder

Har du brug for erhvervsrengøring? Hos DanKos Service tilbyder vi alle former for erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring. Vi arbejder gerne for boligforeninger, det offentlige samt små og store virksomheder. Vi ligger i Fredericia, men vi har også kunder i blandt andet Vejle, Kolding og mange andre steder i landet.

Undgå bekymringer med professionel erhvervsrengøring

Flere og flere virksomheder vælger at få et rengøringsfirma til at stå for rengøringen. Der er mange fordele ved at få professionel hjælp. Dels undgår du at skulle bekymre dig om rengøringen. Dels undgår du at tænke på at ansætte rengøringspersonale, herunder at spekulere på sygdom, opsigelser og orlov. Vi klarer det hele, når du vælger os til erhvervsrengøring.

Vi tilbyder forskellige rengøringsløsninger, og vi skræddersyr gerne en løsning, som passer til din virksomhed. Vi kan komme dagligt, ugentligt og månedligt, og vi kan tilpasse rengøringen, så den passer til de daglige rytmer i virksomheden.​

Måske ønsker du blot, at vi tømmer papirkurve og skraldespande på visse dag, og at vi ordner toiletter andre dage. Vi kan også ordne det hele hver dag.

Vi lægger vægt på den gode service og den høje kvalitet i vores erhvervsrengøring. Samtidig lægger vi vægt på arbejdsmiljøet, indeklimaet og naturen. Derfor benytter vi miljøvenlige produkter. Vi lægger også vægt på vores kunder, og derfor overholder vi vores aftaler og udfører et godt og grundigt arbejde.

Kontakt os for at få et uforpligtende rengøringstilbud

Du er altid velkommen til at få en snak om vores rengøringsservice og om vores priser. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 31 23 74 49 for at aftale et møde eller for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail info@dankosiso.dk.​

Kontakt mig og få et tilbud - det er helt uforpligtende!​

Udfyld blot formularen nedenfor, og jeg vil snarest muligt kontakte dig angående prisen på dit projekt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt DanKos Service

​DanKos Service

Taulov Kirkevej 8

7000 Fredericia

Telefon: 31 23 74 49

E-mail: info@dankosiso.dk

CVR: 39687437